Auteurs

Informations

Aromatherapie. Verzorging met essentiële oliën Agrandir l'image

Aromatherapie. Verzorging met essentiële oliën

ISBN : 90-5349-426-X


: Baudoux Dominique

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 24 points de fidélité. Votre panier totalisera 24 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 1,44 €.


24,50 €

En savoir plus

Dominique Baudoux, groot kenner en pleitbezorger van essentiële oliën, wil de lezer met deze uitgave inzicht bieden in de verschillende oliën en de heilzame werking ervan. Baudoux komt uit een apothekersgeslacht en kreeg zijn kennis dus met de paplepel ingegoten. Hij staat een rationele en wetenschappelijk gefundeerde benadering van de fytoaromatische middelen voor. Hij is directeur van een vennootschap van aromatherapie en onderwijst deze discipline in heel Europa, Québec, Japan, Taiwan.

Als voordrachtgever neemt hij aan talrijke internationale congressen dee: onder andere het Symposium van Aromatherapie in Grasse, het Congres Odenth in Perpignan en het Congres van Fytoaromatherapie in Montpellier.

Hij is auteur van verschillende werken, zowel voor professionals als voor het grote publiek. Verder geeft hij elke twee maand een nieuwsbrief uit. Baudoux is zich er wel van bewust dat de huidige maatchappij een nieuwe geneeskundige aanpak vergt: één die zich niet beperkt tot ziekteleer, maar vooral oog heeft voor het belanghebbende individu.

1 autres ouvrages dans la même collection :