Auteurs

Informations

Medicina integrativa per a la família (en catalán) Agrandir l'image

Medicina integrativa per a la família (en catalán)

EAN: 978-2-8755-2039-5

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 20 points de fidélité. Votre panier totalisera 20 points pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 1,20 €.


20,00 €

En savoir plus

La medicina integrativa es postula com la medicina del futur. Respectant les bases de la medicina occidental ortodoxa actua de pont entre aquesta i les anomenades medicines i teràpies complementàries.

El llibre, organitzat en tres parts, és una eina de difusió de la medicina integrativa, tant per als usuaris com per als professionals de la salut, estiguin començant a introduir-se en el coneixement d'aquesta o essent-ne ja coneixedors, vulguin ampliar i ordenar les eines que ens ofereix.

A la primera part del llibre hi ha les descripcions, els fonaments i les bases científiques existents en algunes d'elles. A la segona es descriuen les alteracions de la salut més benignes i freqüents amb què ens podem trobar en el nostre dia a dia, es fa especial èmfasi en les situacions en què cal que es visiti al metge i es descriuen algunes de les opcions terapèutiques de què la medicina integrativa se serveix per tractar tals afeccions. En la tercera, es fa un recull per tipus de tractaments i per ordre alfabètic, dels diferents tractaments descrits, amb l'objectiu que el lector pugui consultar ràpidament les utilitats d'aquests descrites en el llibre.

Dra. Cristina Pellicer Sabadí, nascuda a Platja d'Aro (Girona), llicenciada en Medicina i Cirurgia. Està formada en Cirurgia Toràcica, Acupuntura Mèdica, Homeopatia, Aromateràpia Científica, Teràpia Ortomolecular, Fitoteràpia, Sals de Schüssler, Quiromassatge, Reflexologia podal, Flors de Bach i Reiki. A més de tenir la seva pròpia consulta, realitza xerrades i tallers de divulgació sobre medicina integrativa per a tot tipus de públic i cursos dirigits a professionals de la salut. Col·labora activament amb l'Associació d'Oncologia Integrativa essent una de les autores de la primera guia pràctica d'oncologia integrativa, Guia práctica: diagnóstico cáncer, qué puedo hacer?. És professora del primer curs de postgrau de l'Estat Espanyol sobre Oncologia Integrativa, organitzat per l'Equip de Salut.

Fiche technique

Nombre de pages : 300
Dimension : 15 x 21 cm

7 autres ouvrages dans la même collection :